Hvis du elsker gymnastik og næsten ikke kan lægge det fra dig, så skal du overveje en airtrack. En airtrack kan du tage med dig på farten, så du kan træne lige når du vil. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en airtrack er vejen frem for en passioneret gymnast.

Som gymnast kan man ofte få trang til at øve sig og træne på underlige tidspunkter. Lidt ligesom en danser – det kan også være svært at stoppe med at danse igen! Hvis man er dybt passioneret omkring en sport, så kan selv et par dage virke længe uden træning. 

Vil du også gerne træne dine spring på ferien?

En airtrack er genial til den ambitiøse gymnast, fordi man nemt kan tage den med på ferie. Hvis du skal en tur i sommerhus, så kan du nemt pakke din airtrack sammen og tage med under armen. 

Den er nemlig super nem at puste op og pakke sammen igen, så du altid kan tage den med på farten. En ægte gymnast kan aldrig helt holde pause, hvilket du ikke behøver med en airtrack. Derudover kan du nemt justere hårdheden i madrassen, så det passer til lige det afsæt du ønsker. 

 

Nyd det gode vejr samtidig med at du træner

Fordi at en airtrack er så nem at tage med ud, så kan du nemt stille den op i haven på en sommerdag. I stedet for at træne alle de gode sommerdage indendørs, så kan du hive din airtrack med ud i haven og få frisk luft samtidig med at du træner – to fluer med et smæk!

Få en sjovere træning med dine venner på en airtrack

Da en airtrack er nem at have med rundt, så kan du nemt tage den med over til en god ven. Ofte har mange springgymnaster et hold, som de træner med og der opstår et helt specielt sammenhold. Mange er derfor rigtig gode venner med deres træningskammerater. 

Hvad er bedre end at træne sin sport samtidig med at have et socialt fællesskab? En airtrack gør det noget nemmere at træne med vennerne, fordi du kan tage den med frem og tilbage samt at den er nem for jer, at få sat op.