Er du på jagt efter en kap geringsav eller en almindelig geringsav, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har netop lavet en lille artikel om en kapgeringssav – hvad den kan bruges til, hvor den kan købes henne samt, hvad den koster på markedet. En kap geringsav eller en almindelig sav kan umiddelbart være ideel for dig som gerne vil kappe træ, brædder, lister eller stolper over. Det kan være ideelt, hvis du der ved at renovere eller bygge selv. 

Der er dog mange modeller og størrelser på markedet, hvorfor du bør overveje, hvad dit egentlig behov måtte være. Du kan hurtigt ende med en maskine der er for lille til det aktuelle behov eller for stor en maskine med mange funktioner du ikke får brugt. De helt små geringsave kan typisk kun hakke brædder over i 45 graders vinkel. De store geringssave, hvor du betaler en højere pris har flere funktioner samt kan hakke brædder over i en vinkel op til 50 grader. Derudover har man i de store modeller mulighed for at kappe med begge sider af klingen. 

Hvornår er det ideelt med en geringssav?

Det er først og fremmest typisk ideelt for dig som sætter gang i et mindre eller større byggeprojekt i hjemmet. Det kan være aktuelt for dig som vil bygge en nyt skur til din bolig eller sommerhus. Det kan være ideelt for dig som selv gerne vil lave din træterrasse, hvor du skal bruge brædder. Det vil også være aktuelt, hvis du ønsker at bygge et stakit eller et brændeskur.

Hvor finder du et stort udvalg af geringssave?

Hvis du er på jagt efter et stort udvalg af geringssave i alle prisklasser men i høj kvalitet, kan vi anbefale at besøge 10-4.dk. Her finder du både store og små geringssave. Klik her for mere info.