advertorial

Skal du have nye døre, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Det gælder både indvendige som udvendige døre. Den vigtigste er at døre som udgangspunkt laves laves efter mål. En dør efter mål, kan som udgangspunkt ikke returneres, med mindre at fejlen skyldes producenten.

Derud over skal du være opmærksom på tykkelsen af dørene. Det gælder især de indvendige døre. Er dine indvendige døre tynde, det kaldes som regel celledøre, vil du opleve at de ikke lukker meget lyd ude. Har du brug for at dine døre isolerer og holder larm ude, skal du bestille massive døre. Det gælder især døre til bryggers, badeværelse, børne- og soveværelset. 

døre

Ændre størrelsen af dine døre

Når du skal have nye døre og måske også vinduer, er det en god ide at overveje om dørene og vinduerne skal have en anden størrelse end de nuværende. Det kan der være flere gode grunde til. En af dem er lys. Er din bolig til den mørke sidde, kan en større terrassedør eller døre, især med glas i, give mere lys ind i din bolig og du har den ekstra fordel, at du kan nyde din have selv om vinteren, især hvis du har sat lys ud i haven.

Det vil også gøre din stue større og det vil være nemmere at komme ind og ud. 

Når du skal vælge døre, så tænk også på om de skal have en anden farve end den nuværende. Du skal tænke at døre er en vigtig del af din boligs design. På lige fod med et hvilke som helst møbel. Derfor kan du med fordel tænke om døren ind til børneværelset skal have en anden farve. Om der skal være et spejl på indersiden af døren til badeværelset. Eller om der skal være en tavle på indersiden af køkkendøren.