Når du som sælger af et hus eller af en lejlighed står for at skulle vælge en kompetent ejendomsmægler, kan du med fordel overveje den kendte og meget anvendte mægler kæde RobinHus.

Hvem er RobinHus?

RobinHus er en landsdækkende kæde af ejendomsmæglere, hvis mission det er at gøre det let og billigt for bolig ejere at sælge huse og lejligheder. Hos RobinHus kan du derfor vælge en model, hvor du selv får lov at vise din bolig frem.

I følge den traditionelle model vil man som sælger overdrage nøglerne til huset eller til lejligheden til en mægler, som så vil forestå diverse fremvisninger og åbent hus arrangementer. RobinHus mener dog, at det er bedre at tilbyde en mere fleksibel model, hvor du selv får lov at vise din bolig frem – og selv gøre salgs arbejdet.

Filosofien er, at du selv er bedst til at fremhæve alle de positive ting ved den bolig, du måske har beboet i mange år, og at din glæde ved disse kan smitte af på potentielle købere. Disse vil få et mere positivt og personligt billede af boligen, end hvis det er en mægler som står for fremvisningen.

Du kan således også være tryg ved hvem du lukker ind i dit hjem, og glæde dig over at din bolig kommer på gode hænder, når du sælger. I følge RobinHus’ egne erfaringer er der både penge at spare og megen kvalitet at hente ved et sådant samarbejde.

Hvad kan RobinHus tilbyde mig som sælger?

Når du henvender dig til RobinHus via virksomhedens hjemmeside med tanker om at sælge din bolig, får du først og fremmest en gratis og uforpligtende salgs vurdering. Hvis du dernæst vælger at anvende RobinHus som din ejendomsmægler i Skælskør, kan du se frem til et fast lavt salær i forbindelse med salg. Læs mere på robinhus.dk