Når bilens lak begynder at blive en smule mat, og lakken måske på sine steder er ved at være slidt af, bør du overveje en autolakering. Det er vigtigt at få genskabt den blanke, vand afvisende overflade, som kendetegner en effektiv lakering. Din bil bliver ikke alene flottere at se på – en autolakering forsegler også bilens karosseri og beskytter dette imod indtrængende fugt.

På den måde undgår du, at de metalliske dele i karosseriet bliver angrebet af rust, og dermed tæres op. Og samtidig bliver bilen lettere at rengøre, idet en lakeret overflade vil være jævne og ensartet – lige til at tørre over med en fugtig klud, skulle der opstår pletter.

Hvor finder jeg en dygtig autolakerer i Holbæk eller i Kalundborg?

Er du bosat i den vestlige del af Sjælland, er det en god idé at finde et værksted, som har beliggenhed tæt på din bopæl. På den måde slipper du for at skulle fragte bilen så langt, når den skal til og fra lakering. Du bør dog være opmærksom på at vælge en autolakerer med mange års erfaring – og et værksted, hvor der udelukkende benyttes de bedste materialer.

Her kan du med fordel aflægge KE Laksupport en visit. KE Laksupport er er ejet af Kasper Elmeskov – autolakerer gennem flere årtier, og med mange lakeringer og antirust behandlinger på bagen. KE Laksupport har sin fysiske beliggenhed på Holbækvej i Kalundborg, og er nemt at komme til i bil. KE Laksupport samarbejder med autoforhandlere og autoværksteder, og har igennem mange år serviceret glade og tilfredse kunder – og deres biler – Holbæk, Kalundborg og omegn.

KE Laksupport beskæftiger sig med såvel autolakering som med industrilakering, lakering af køkkenlåger samt lakering af cykler og knallerter. Du kan læse mere, og kontakte KE Laksupport, på kelaksupport.dk