Uanset om dem bil du køber er helt ny eller brugt, er det en god ide allerede fra start at have i mente at den på et eller andet tidspunkt skal sælges og her vil du selvfølgelig gerne have så meget som muligt for bilen. Der er stor efterspørgsel på brugte biler så det er værd at passe godt på den i den periode den er hos dig.

Jo bedre stand bilen er jo mere vil du få for bilen. Det gælder også brugte biler på Fyn. 

Det betyder også, at du skal se vedligeholdelsesudgifter som en investering og ikke bare som penge ud af lommen. 

Pas og plej din bil fra start til salg

Hvis du fra du køber din bil, ny som brugt, passer og plejer den vil den være mere værd, end hvis du har sprunget over hvor gæret er lavest. Få bilen til service, få lavet den nødvendige rustbeskyttelse og få den jævnligt vasket.

Undlad at ryge og spise inden i bilen, hold den ren og pæn og få lavet evt. skader. Er der store synlige skader, indvendig som udvendig anbefales det, at de laves af en professionel inden. Små mindre skader kan man selv prøve at udbedre. 

Det er også en god ide at være opmærksom på hvordan man køre i bilen. Tror man at det er en racerbil og køre den som en, vil der være langt større slidtage end hvis man køre stille og roligt og efter forholdende.

Når du har planer om at sælge bilen, er noget af det vigtigste det første indtryk af bilen. Få den vasket og gjort godt og grundigt rent. Tag nogle gode billeder og lave en ærlig og positiv beskrivelse af bilen. Det giver et godt indtryk og er med til at få prisen på bilen op, når der skal forhandles.