Et Apotek er et sted, hvor du kan hente medicin, for at passe på dig selv og dit helbred. Det er stedet, hvor du kan hente den medicin, som bliver udskrevet til dig fra din private læge. På apoteket, kan du også købe håndkøbsmedicin. Det er alt lige fra næsespray, hovedpinspiller, hostesaft og meget andet, som ikke kræver en recept fra din læge at købe.

Herudover har apoteket et større udvalg af solcreme og dagcreme som du kan bruge, hvis du er på jagt efter noget til din krop uden parfume eller andre ingredienser, der kan være usunde for din hud og krop. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du også få hjælp hos apoteket. Det kan være, hvis du har gener med dine øjne der hæver op, din hud er irriteret eller hvis du oplever at døje med uren hud eller akne. Her kan du finde flere forskellige løsninger for at pleje din hud, uden at det giver udslæt eller andre gener.

Oftest er der flere apoteker at finde i de større byer, men hvor der måske kun er et enkelt i de mindre byer. Hvis du oplever at du ikke kan komme ud af sengen efter din medicin, eller du har andre udfordringer, der gør at du ikke kan få din medicin, kan du ringe ind til apoteket, for at få det leveret lige til døren. Her er de som regel hurtige med at komme ud med din medicin, så der ikke opstår en kritisk situation. 

Find byens apotek i Lyngby

Er du fra Lyngby, er du sikkert bekendt med byens apotek i Lyngby. Det er placeret i centrum af byen, så det er tilgængeligt for alle byens borgere. Her bliver du mødt med faguddannet personale, der tager hånd om det medicin, vitaminer eller creme du skal bruge. Besøg dem online her hos https://lyngby.apotekeren.dk/.