Skal din næste fejring være helt extravaganza, eller har du planer om at give dine medarbejdere årets fest? Så kan du med fordel kigge i retning af Sonnerupgaard Gods.

Hold bryllup i romantiske og idylliske omgivelser på Sonnerupgaard Gods

Hvis brylluppet skal være aldeles uforglemmeligt er Sonnerupgaard Gods det perfekte sted at fejre den store dag. Stemningen i de smukke nyistandsatte lokaler er ganske magisk.

Sonnerupgaard Gods kan byde på festlokaler og selskabslokaler i flere størrelser. Disse kan indrettes og pyntes op efter dine egne ønsker. Uanset festens størrelse eller antallet af gæster kan Sonnerupgaard Gods imødekomme dine behov og præferencer.

Dit bryllup bliver helt særligt når du lader de smukke historiske bygninger og de naturskønne midtsjællandske omgivelser danne rammen herom. Og bryllupsnatten kan tilbringes i et af godsets utroligt romantiske værelser.

Team building og firma events på Sonnerupgaard Gods

Skal dine medarbejdere have en dag væk fra arbejdspladsen, og trænger din afdeling til at blive rystet sammen? Så kan du vælge at lade Sonnerupgaard Gods forestå en spændende dag fyldt med sjove og lærerige aktiviteter.

Sonnerupgaard Gods er det ideelle venue for en hyggelig og udfordrende team building event som dine medarbejdere vil huske i mange år.

Du kan vælge at lade dagen afslutte med et brag af en fest inklusive middag, fri bar og DJ. Og så har du mulighed for at lade gæsterne overnatte i et af godsets mange værelser, eller i et af de hyggelige glamping telte rundt omkring i området.

Bed and breakfast på Sonnerupgaard Gods

Hvis du blot har tænkt dig at tilbringe en enkelt weekend eller miniferie midt i Fjordlandet kan Sonnerupgaard Gods også hjælp. Sonnerupgaard Gods tilbyder bed and breakfast med overnatning i de smukke værelser og dejlig morgenmad.

Du kan læse mere, og bestille værelser eller festlokaler, på hjemmesiden sonnerupgaard.dk