advertorial

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad du skal bage, når der kommer gæster. Der er dog ingen tvivl om, at hjemmebag altid er en god idé. Det skyldes, at hele huset dufter fantastisk af hjemmebag og så er det også altid fedt at imponere sine gæster med hjemmebag. Men bare rolig. Vi kommer både med forslag til dig, der vil bage selv, men også til dig, der foretrækker en tur forbi bageren. 

 

 

Hjemmebagte boller

Det er altid en god idé at bage boller. Der er ingen tvivl om, at det bare smager lidt bedre, når det er hjemmebagt og du kan vælge at tilføje lige netop de ingredienser, som du foretrækker. Du kan vælge de klassiske, hvide fødselsdagsboller, som der altid blev serveret til børnefødselsdagen. De er et sikkert hit, også selvom de bliver serveret for voksne. Hvis du foretrækker nogle grovere boller, så kan du skifte hvedemel ud med en grovere mel og/eller du kan vælge at tilføje dine yndlings kerner til opskriften. 

 

Idéer til kagen 

Det er for det første altid en god idé at bage en kage. Stort set alle elsker kage og det gør du nok også selv. Det er også en fordel, at du kan beholde resten af kagen, hvis den ikke bliver spist op. Hvis du er i tvivl om, hvilken kage du skal bare, så forstår vi dig godt. Mulighederne er uendelig og vores bedste råd er at lade dig inspirere af begivenheden. Hvis du holder fødselsdag, kan du lave en lagkage og hvis du inviterer venner over på kaffe og kage, kan du bage nogle kanelsnegle. 

 

Idéer til dig, der foretrækker bageren 

Det er også helt okay, hvis du ikke magter at bage selv. Der findes et væld af bagerier rundt omkring i landet, som står klar til at hjælpe dig. Hvis du ikke ved, hvilket bageri du vil bruge, så kan du f.eks. søge på bageri i Hirtshals – eller indsætte din egen by – og læse mere om dine muligheder.