advertorial

Tilhører du en af de berømte Nul Huller generationer som siden en gang i forrige århundrede er sprunget ud af folkeskolen efter årevis med gratis tandpleje? Så bør du faktisk følge op på denne med et årligt – eller faktisk allerhelst halvårligt – besøg hos din tandlæge. Dette er nemlig den eneste måde hvorpå du er garanteret den optimale mundhygiejne og et flot og fejlfrit tandsæt som kan holde hele resten af dit liv.

Behøver jeg gå til tandlæge en gang om året?

Måske synes du at et tandlæge besøg om året er i overkanten – især hvis dine tænder aldrig rigtig har fejlet noget som helst. Men her skal du tænke på at du bare fordi du endnu ikke har været ramt af karies, parodontose eller lignende ikke er forskånet for den slags dårligdomme i fremtiden.

Faktisk kan der sagtens gemme sig ansatser til disse lidelser i din mund allerede på nuværende tidspunkt, måske endda på steder hvor du ikke selv kan se det som for eksempel under tandkødets rand eller mellem dine tænder.

tandlæge

Bliver de ikke bremset i deres udvikling kan de i værste fald koste dig en eller flere tænder. Og under alle omstændigheder vil den behandling, en tandlæge kan tilbyde dig når skaden allerede er sket, være væsentligt dyrere og mere langtrukken end et årligt tandlæge tjek.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Næstved?

Hvis du bor på Sydsjælland og leder efter en fast tandlæge som kan hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og raske kan du finde hvad du søger hos Tandlægerne Dickow & Lindkær. Den hyggelige og moderne tandlægeklinik tilbyder tandpleje og tandbehandling udført af dygtige og erfarne personaler og til nogle af markedets mest rimelige priser.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow & Lindkær, og bestille en tid til en indledende konsultation på hjemmesiden dltand.dk.