advertorial

Står du til at skulle have tandproteser? Så vil du opleve, at der åbner sig en hel verden af muligheder. Vi kommer selvfølgelig også til at gennemgå nogle af dem her, så du er ekstra godt klædt på, før du skal have dine. 

Her er alt du skal vide om tandproteser 

Der findes mange forskellige proteser 

En første ting du skal vide om tandproteser er, at der findes mange forskellige slags. Og det er en stor fordel. Det betyder nemlig, at hvad end du mangler få tænder eller relativt mange tænder, så findes der en løsning for dig. 

For at komme med forskellige eksempler, så er der både delproteser, helproteser, tryklåsproteser og immediatproteser. Og så er det mindst lige så vigtigt at nævne, at der samtidig også kan laves tandkødsefterligning, som selvfølgelig er mindst lige så vigtigt, hvis du vil have så naturligt et smil som muligt. 

image

Sørg for at komme til løbende eftersyn med dine proteser 

Hvis du gerne vil sikre dig, at dine tandproteser holder bedst muligt, så kan det anbefales, at du løbende kommer til eftersyn. Her vil dine proteser selvfølgelig blive kigget godt igennem, men det samme vil dine slimhinder, muskler m.m.

Der kan være mulighed for udebesøg 

En sidste ting der er værd at nævne er, at der kan være mulighed for udebesøg. Det kan være aktuelt for dig, som ikke selv har mulighed for at tage forbi en tandtekniker, som arbejder med tandproteser. Dette er selvfølgelig et stort plus, da det betyder, at der stadig er god hjælp at hente. 

Nu hvor du kender til lidt flere ting omkring tandproteser, så kan det anbefales, at du finder en klinik i dit lokalområde, du kan undersøge nærmere. For mon ikke du gerne vil havne ved et firma, hvor personalet har ekstra godt styr på deres håndværk: https://protesetand.dk/services/.